Săli de Banchete

Complexul Platinum JND dispune de 3 Săli de banchete decorate în nuanţe de auriu sau alb-argintiu, ideale pentru orice ocazie specială din viaţa dumneavoastră:


1. Sala de Întâmpinare - cu o suprafaţă de 330 mp, este destinată pentru întâlnirea tuturor invitaţilor unei nunţi precum şi pentru organizarea altor evenimente importante.


2. Sala Mare - cu o suprafaţă de 350 mp şi o capacitate de la 100 până la 200 persoane, este ideală pentru nunţi mondene, fourchette, sărbători corporative şi alte evenimente grandioase. Pentru fourchette capacitatea sălii este de 250 persoane.


3. Sala Mică - cu o suprafaţă de 130 mp şi o capacitate de până la 80 persoane, este perfectă pentru a organiza nunţi, cumătrii, aniversări, dineuri de lucru, fourchette şi altele.  Pentru a pregăti diverse bunătăţi din bucătăria tradiţională şi europeană şi pentru a servi invitaţii cu bucate proaspete şi delicioase, restaurantul Platinum JND dispune de 2 bucătării ultra moderne, unde maeştri bucătari au posibilitatea de a crea o adevarată artă culinară.


Vă invităm la Platinum JND să sărbătoriţi evenimente de neuitat !

Sala de ÎntâmpinareSala MareSala Mică