Despre Noi

 

 

 

Din dorinţa de a oferi servicii de înaltă calitate într-o atmosferă distinsă Hotelul & Restaurantul Platinum şi-a deschis larg uşile. Platinum este o briză prospăta de servicii în ospitalitate din zona Ciocana a capitalei.

Designul modern realizat cu mult rafinament transformă hotelul nostru într-un centru de atracție pentru fiecare vizitator. Datorită unei infrastructuri excelente și deservirii la cel mai înalt nivel chiar și cea mai scurtă ședere la hotelul Platinum se transformă într-o amintire plăcuta.

 

Complexul Platinum dispune de Hotel, Restaurant, Bar, 2 săli de banchete, terasă şi parcare, create pentru diverse ocazii speciale: conferinţe, întâlniri de afaceri, negocieri, recepții oficiale, fourchette, cine romantice, aniversări, nunţi şi cumătrii perfecte.

 

Odaile mari și luminoase din incinta hotelului au design modern european ce creează o atmosferă placută și relaxantă pentru a vă odihni după o zi de muncă grea sau pentru o petrece o seară romantică cu persoana dragă.

Petru confortul Dvs., camerele sunt dotate cu toate cele necesare - mobilier modern, birou de lucru, seif, internet Wi-Fi, televizor, telefon, baie prevăzută cu cabină de duș sau cadă, climatizator și minibar.

 

Restaurantul  nostru aduce originalitate atât prin sortimentul variat de bucate tradiţionale şi europene, prin bogata colecţie de vinuri şi alte băuturi rafinate cât şi prin designul interior realizat într-un stil nobil şi rafinat.

 

Sălile de banchet decorate cu bun gust în nuanţe de auriu sau alb-argintiu, terasele pline cu flori unde adie muzica „chill out”, camerele hotelului confortabile şi spaţioase, mobilate modern, oferă oaspeţilor condiţii excelente pentru evenimente de neuitat.

 

Pentru serile romantice în doi, pentru întâlniri cu prietenii, sau pentru simplul motiv de a savura o delicioasă cafea, restaurantul nostru vă aşteaptă zilnic de la ora 10.00 până la ultimul client.

 

Preţurile noastre sunt accesibile, astfel încât după un eveniment petrecut la noi cu siguranţă veţi dori să mai reveniţi , iar noi vă vom întâmpina din nou cu drag, fiind mereu la dispoziţia dumneavoastră.