Despre Noi

Din dorinţa de a oferi servicii de înaltă calitate într-o atmosferă distinsă Complexul Platinum JND şi-a deschis uşile în vara anului 2011.

 

Platinum JND dispune de Hotel, Restaurant, Bar, 3 săli de banchete cu capacitatea de 50-250 persoane, 2 terase şi parcare, create pentru diverse ocazii speciale: conferinţe, întâlniri de afaceri, cine romantice, fourchette, aniversări, nunţi şi cumătrii perfecte.

 

Restaurantul şi Hotelul nostru aduce originalitate atât prin sortimentul variat de bucate tradiţionale şi europene, prin bogata colecţie de vinuri şi alte băuturi rafinate cât şi prin designul interior realizat într-un stil nobil şi rafinat.

 

Sălile de banchet decorate cu bun gust în nuanţe de auriu sau alb-argintiu, terasele pline cu flori unde adie muzica „chill out”, camerele hotelului confortabile şi spaţioase, mobilate modern, oferă oaspeţilor condiţii excelente pentru evenimente de neuitat.

 

Pentru serile romantice în doi, pentru întâlniri cu prietenii, sau pentru simplul motiv de a savura o delicioasă cafea, restaurantul nostru vă aşteaptă zilnic de la ora 10.00 până la ultimul client.

 

Preţurile noastre sunt accesibile, astfel încât după un eveniment petrecut la noi cu siguranţă veţi dori să reveniţi cât mai des, iar noi vă vom întâmpina din nou cu drag, fiind mereu la dispoziţia dumneavoastră.